Posted on: 16.02.2020 Posted by: silentuser Comments: 0
Дамска риза за всеки повод

Небрежно завързани над пъпа, стилни и класически, ефирни и цветни – дамските ризи са сред най-обичаните модни вдъхновения за жените. Дали във вашия гардероб преобладават дамски ризи или предпочитате да носите друг вид дрехи? Без значение от отговора, ще се съгласите, че ризата дава доста възможности за придобиване на изряден или бунтарски външен вид.

Според повечето модни онлайн магазини, именно нейното многообразие и контрастност я прави така популярна, както сред рок музикантите, така и сред бизнес прослойките на обществото.

Забелязваме я в облеклото на най-известните дами, възхищаваме се на красиви модели в сайтовете за пазаруване или модните журнали.
Ако искате да бъдете актуална и винаги да имате удобна и подходяща дреха за абсолютно всеки случай, защо не се сдобиете с нова риза този сезон?

Прочетете в следващите редове, кога и как да носим риза.

Ето няколко причини да си изберете и купите поне няколко нови дамски ризи още сега.

Лесна комбинация

Ризите се комбинират лесно с останалите дрехи. Не губите време в чудене какво да облечете, особено през работната седмица, когато бързате и сте изнервени. Без значение дали е горещо лято или мразовита зима, вие можете да облечете риза и да се чувствате максимално добре. За жегите изберете риза с къс ръкав или такава от тънка материя. В студеното време можете да се стоплите с риза от памук или друга плътна материя, която да носите под жилетка, сако или пуловер.
Ризата се съчетава успешно както с дънки, така и с панталон или клин. Както твърдят FashionChoice.bg, ако решите да я носите с дънки, можете да я загащите, ако предпочитате по-дълги модели дамски ризи, носете ги с клин или втален панталон.

През лятото

През лятото можете да носите любимите си рокли в съчетание с риза от деним. Нежната материя на роклята ще бъде в контраст с по-грубата текстура на ризата и по този начин ще бъдете интересни и актуални.

Ризи за ежедневието

За офиса или работните ви ангажименти е достатъчно да си купите стилна риза с по-малко детайли и неутрална тоналност, която можете да разнообразите с шал, ако искате да бъдете малко по-различни и не толко строго-официални.

За официален повод

Предстои ви интервю за работа и се чудите дали да облечете риза и пола или риза и панталон?
Няма място за колебание – класическата риза е повече от подходяща дреха за всякакви по-официални срещи и делови събития. Стига ризата ви да е нова, добре изгладена и съчетана с останалите дрехи и аксесоари, вие можете да бъдете спокойни, че сте адекватно облечени за конкретното събитие.

По-екстравагантните модели дамски ризи могат да се носят на парти, вечеря, дори в дискотеката.